Reglement van het Subaru-Youngtimers Forum

LEES DIT EERST VOOR U ZICHZELF GAAT REGISTREREN.
Gesloten
Gebruikersavatar
Antonie
Forum eigenaar
Berichten: 4189
Lid geworden op: di, 19 aug 2008, 21:57:30
daily subaru: '96 LegacyII 2.5 DOHC 4wd
Locatie: Harderwijk
Contacteer:

Re: Reglement van het Subaru-Youngtimers Forum

Ongelezen bericht door Antonie » ma, 27 aug 2012, 11:10:58

Gedraag je en behandel mensen zoals je ook zelf behandeld worden wil!!
Kun je dit niet, is de kans groot dat je "opeens" niet meer kunt inloggen.


Tot zover de regels, lees onderstaande goed door om een optimaal functionerend forum te behouden.subaru-youngtimers probeert een laagdrempelig medium te vormen, waarin eenieder met affiniteit voor subaru in de breedste zin van het woord terecht kan om met 'gelijkgestemden' in contact te komen, waar men elkaar in geval van problemen (zowel technisch als met het oog op terreinrijden) een helpende hand kan bieden of waar men juist een oplossing voor een probleem kan vinden.

Over subaru is veel te zeggen. Het Internet biedt ons een unieke gelegenheid om erover te praten en te discussiëren. Discussies die in een volwassen en serene sfeer dienen te verlopen.

Om zowel nu als in de toekomst een goede werking te garanderen, zijn er een paar simpele (en logische) huisregels nodig:


subaru-youngtimers is voor iedereen toegankelijk. Het is bedoeld om ideeën, meningen, kritieken en ervaringen met anderen te delen, maar ook om elkaar te helpen, adviseren, etc. Kritiek geven op iemand mag, maar stamp niet meteen iemand de grond in, laat deze kritiek opbouwend zijn.
Behandel iedereen met respect, bedenk dat niemand jou hoeft te helpen, maar dat dit gedaan word uit vrije wil.

Hier is geen plaats voor scheldtirades, dreigementen, beledigingen, gespam of ondoordachte puberpraat. Posts met zulke inhoud worden verwijderd en de posters ervan kunnen op sancties rekenen.

Overweeg het volgende alvorens een post te plaatsen. Onderzoek je vraag. Tracht uit te zoeken of je vraag eerder niet gesteld/beantwoord is. Het is de bedoeling een bepaald onderwerp slechts in 1 topic te posten, meerdere topics aangaande eenzelfde onderwerp worden desnoods verwijderd. Wees ook steeds duidelijk in het plaatsen van vragen of geven van antwoorden. Plaats enkel berichten waar de groep in zijn geheel iets aan heeft. Nutteloze berichten zorgen alleen maar voor een extra belasting van het forum (flooding).
Neem de moeite om eerst eens rond te kijken in het forum zodat je geen herhaling van een eerdere discussie veroorzaakt. Gebruik de 'ZOEK'-functie!

Zorg voor een duidelijke titel met kernwoorden zodat iedereen meteen weet waar het over gaat. Zodoende hoeven personen die geen interesse hebben in een bepaald onderwerp niet nutteloos topics door te nemen.

Probeer ook te vermijden het oorspronkelijk bericht volledig te herhalen door niet relevante delen er uit te knippen.

Vermijd afdwaling!
Respecteer de oorspronkelijke post en blijf bij het onderwerp. Indien je binnen een bepaald topic nieuwe vragen te binnen schieten, twijfel dan niet om een nieuw topic aan te maken. Zoniet zal kostbare informatie onvindbaar zijn voor geïnteresseerden.

Maak geen overmatig gebruik van smilies, Dit veroorzaakt een nutteloze overlast voor de webserver en een verhoging van het dataverkeer dat helaas niet ongelimiteerd is. Enkele smilies zeggen meer dan voldoende ;-) .

Het is mogelijk in je posts opmaak te gebruiken. Doe dit echter functioneel zodat ze bijdragen tot de duidelijkheid van een boodschap en andere gebruikers niet nodeloos storen.

Het is mogelijk om foto's in een post op te nemen. Deze mogen echter maximaal 800*600 bedragen.
Posts of zelfs volledige threads (= een reeks posts) die indruisen tegen bovenstaande regels kunnen door de moderators verwijderd worden.

Posters zijn ten alle tijde verantwoordelijk voor de uitspraken en mededelingen in de door hun gedane posts en deze hoeven dan ook niet altijd door subaru-youngtimers gedeeld te worden.


Wat ritten/meetings betreft georganiseerd door organisaties, clubs of individuen houden wij er de volgende policy op na:

Alle posts die hier op subaru-youngtimers worden gegeven zijn de standpunten van de organiserende organisaties, clubs of individuen en hoeft niet altijd door subaru-youngtimers gedeeld te worden.
Eenieder is vrij ritten/meetings te organiseren en hiervoor eventueel een vergoeding te vragen. Indien echter gebruik wenst gemaakt te worden van de naam subaru-youngtimers moet dit vooraf kenbaar gemaakt worden aan de moderator of site-admin.


Indien u zich heeft aangemeld en heeft voorgesteld in het topic "Even Voorstellen", dan mag u, mits op niet commerciële basis als particulieren die subaru-gerelateerde waar aanbieden, gratis van subaru-youngtimers gebruik maken om hun spullen te verkopen.
Commerciële aanbieders die subaru-gerelateerde waar aanbieden, dienen zich vooraf aan te melden bij de moderator of site-admin.De beheerders van subaru-youngtimers doen hun uiterste best om zoveel mogelijk berichten inhoudelijk te controleren. Toch kan het gebeuren dat een bericht ontsnapt aan onze aandacht of niet snel genoeg bekeken wordt. In dat geval kun je ons altijd waarschuwen. Opmerkingen ivm subaru-youngtimers kunnen altijd kenbaar worden gemaakt aan de moderator of site-admin.

Laat ons samen ons best doen om dit forum volwassen, opvoedend en aangenaam te houden.

Hartelijk dank en veel plezier!

Het subaru-youngtimers team subaru-youngtimers@subaru-youngtimers.com

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast