Ervaringen met dealers en bedrijven

Voor alle positieve en negatieve ervaringen met Subaru, Cosis dealers en algemene autobedrijven.
Gesloten
Anonymous

Ervaringen met dealers en bedrijven

Ongelezen bericht door Anonymous » za, 10 mei 2008, 15:38:55

Stel, je hebt vandaag een grote beurt laten uitvoeren. Bij ontvangst van je auto ontvang je een vette rekening die je uiteraard met enige tegenzin betaald. Thuis gekomen ontdek je dat er zaken op de factuur staan die juist helemaal niet zijn uitgevoerd.

Je hebt onlangs een andere Subaru gekocht. De verkoop ging naar wens en toen bleek dat er wat probleempjes waren zijn deze zonder te morren meteen opgelost. Sterker nog....je kreeg zelfs een gratis leenauto mee.

Zomaar 2 voorbeelden die kunnen slaan op dit nieuwe forum. Een forum puur om je mening te geven over de bedrijven waar je je Subaru hebt aangeschaft of waar je het onderhoud laat uitvoeren.

Er zijn 3 forums, Officiële Subarudealers, Cosis dealers en universele autobedrijvem (dus bedrijven die officieel niks met Subaru te maken hebben, dat kunnen dus ook dealers van andere merken zijn, BOVAG dealers en uiteraard ook handelaren of de garage om de hoek.

Reclame maken is in dit forum dus VERBODEN!!! Je mag wel zeggen dat het bedrijf top service verleend of dat het personeel vakkundig is, maar niet meer dan dat!

Een bedrijf moedwillig de grond in boren is daarintegen ook niet toegestaan
. Geef netjes aan wat de verbeterpunten zijn van zo'n bedrijf en wat er mis is gegaan. Maak er geen scheldpartijen van...houdt het ten aller tijden netjes!

Met eventuele vragen en of opmerkingen kun je altijd bij de moderators of de beheerders van dit forum terecht.

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast